Thursday, July 23, 2009

Veta när och hur att ta Profits

marknaden tills det nådde 856 bara för att se den falla tillbaka ned till 848 till $ 100,00 förlust, om deras stoppa gräns fastställdes. Oavsett hur långt marknaden flyttar till din fördel, det betyder ingenting om du inte har möjlighet att faktiskt ta vinst.

En metod som jag personligen har funnit mycket effektivt är att använda kanaler. Använda en kanal kan vara så enkelt som att dra en trend-line, upprepning och sedan placera den på motsatt sida av en kursutveckling. Till exempel under en HAUSSEARTAD trend ett trend-line dras bort i dalar som har det största utrymmet och omfatta alla priset barer. Då detta är dubblerade och placerade på höga som sätter den här raden längst ut och rensar alla andra toppar inom trend. Om ett pris bar når denna övre raden sedan en vinst med utpasseringar signalerat och vidtas. Även den övre raden är inget annat än en kopia av den nedre raden: s synvinkel är det häpnadsväckande hur ofta priset kommer att reagera kraftigt med minskande omedelbart efter pris kontakt med den.

Ett alternativt välja att använda antingen en over-bought/over-sold eller en drivkraft indikator. Avvikelse är en värdefull del av att använda någon av dessa, så om du väljer denna väg se till att du förstår hur avvikelser fungerar. Vad är sant när man använder någon indikator är det absolut nödvändigt att du skapa de allra bästa optimera inställningen för marknaden och tidsram du handel. De flesta indikatorer har olika inställningar och kräver ofta anpassning eller annat du kan tänkas se kvaliteten på de signaler försämra. Normalt är de allra bästa vinstrelaterade med indikator och inställning kommer att vara helt annorlunda än den bästa posten inställningen. Vad du använder för att ange en handeln sannolikt inte kommer att fungera bra för vinst-tar.

Andra upptäcker att använda stöd och motstånd nivåer är också bra för vinst-tar signaler. Med hjälp av tidigare toppar och dalar där marknaden reagerat tidigare brukar vara en pålitlig indikator på när en tendens att köra fast eller ens komma till ett slut. Kom dock ihåg att priset inte alltid reagerar exakt på förhand prisnivåer. Det är klokt att låta en rad för variation och vinst något innan priset träffar en tidigare hög eller låg nivå. Till exempel, med S & P e-mini du kanske har köpt till 850 och marknaden går högre mot en tidigare hög som toppade på 854. Ofta är det bättre att ta en avfart lite lägre, t.ex. 853 ½. En tidigare hög brukar sätta en stark reaktion, och detta kan ge en mycket utmanande spännande situation. Några exempel på vad som kan hända om du väntar tills för priset att nå 854 är:

1. Näringslivet kommer inte att tillåta pris som faktiskt når 854 på alla, så att den inte når det
2. Den reagerar så fort att nå 854 som inte kan få ett så fyllt till det priset
3. Det sjunker så snabbt nådde 854 som priset ligger under 852 innan du kan aldrig få en så fyllt

Att tillåta en rad plus eller minus på den konservativa sidan kommer att öka oddsen att kunna faktiskt ta en vinst, vilket är målet med vinst-tar i första hand.

Resultat-med är ett viktigt verktyg för att varje aktör ska lägga till hans eller hennes handel arsenal. Spänningen i sig kan ha varit vad som ursprungligen lockade dig till handel, men förr eller senare alla handlare måste göra en vinst. Som ni förmodligen redan vet, marknaden egentligen inte vill ge upp något av sina pengar till dig så förväntar sig inte det. Stället, varför inte ta saken i egna händer och verkligen ta tillbaka den från marknaden själv?

Varsågod, ta en vinst!

Michael J Parsons är en näringsidkare och publicerade författare till flera handelspartner böcker och kurser och en pionjär inom flera nya metoder för handel som är revolutionera hur marknader analyseras och handlas. Hans häpnadsväckande marknaden insikt och förmåga gör att han kan förutsäga den faktiska vecka 2008 nedgång av marknaden skulle börja. Hans förutsägelse, offentliggöras på YouTube är bara ett av hans fantastiska resultat och kan ses på denna länk: http://www.youtube.com/watch?v=PxZO9rLZYeY

No comments:

Post a Comment